ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ LIVE Μαζί τους οι ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ

ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ LIVE

Μαζί τους οι ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ απογειώνεται σε ήχους ηλεκτρικούς με ένα μοναδικό LIVE με ΤΑ ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ και τους ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ.

Με περισσότερα από 20 χρόνια πορείας ΤΑ ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ φέρνουν μαζί τους τις μουσικές τους και τις αλήθειες τους. Θέλω, Άγιες Μέρες, οι Μικροί μας Ήρωες, Εδώ Πολυτεχνείο, Ελευθερία και άλλα πολλά τραγούδια, που δημιουργήθηκαν με συναισθήματα εκρηκτικά, θα παιχτούν στον ιστορικό χώρο των Λιπασμάτων από το ατμοσφαιρικό και δυναμικό power trio που για πολλά χρόνια μας χαρίζει στιγμές έντονες σε Ελλάδα και Κύπρο. Σκοπός τους, όπως και σε κάθε συναυλία, να βγούμε από το σκοτάδι, να το δαμάσουμε με στίχους και μουσικές και να ταξιδέψουμε σαν μια μεγάλη αγκαλιά στους δρόμους της ψυχής μας.

Οι ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ θα μας ταξιδέψουν στους ήχους του νέου τους σινγκλ «Εσύ που πάντα έλεγες», αλλά και στις παλιές τους μελωδίες.

 

ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

Τα Γυμνά Καλώδια δημιουργήθηκαν το 2000 και ξεκίνησαν την πορεία τους στον χώρο του Ελληνικού Ροκ ηχογραφώντας και κυκλοφορώντας τον πρώτο τους δίσκο τον Ιούνιο του 2005.

Η πρώτη τους συναυλία γίνεται στην μουσική σκηνή ‘στον Αέρα’ στην Πετρούπολη.

Έχουν κυκλοφορήσει 12 δίσκους και 7 singles, ενώ το πιο πρόσφατο album κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2024, με τίτλο «Χρόνος σαν άμμος».

Όλες οι κυκλοφορίες της μπάντας είναι ανεξάρτητες.

Τα Γυμνά Καλώδια έχουν ταξιδέψει για εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και έχουν πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες αλληλεγγύης. Έχουν συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες σε ζωντανές εμφανίσεις αλλά και σε δημιουργικό επίπεδο.

Τα Γυμνά Καλώδια αποτελούνται από τους:

  • Χρήστο Καλογράνη (φωνή, κιθάρα),
  • Θανάση Μπουρίκα (τύμπανα),
  • Κωνσταντίνο Γεροδήμο (μπάσο).

 

ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ

Οι ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ είναι ένα ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με έδρα την Ανάκασα, Αθήνα. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους επίσημο δίσκο από την ανεξάρτητη δισκογραφική τους εταιρία ΚαππαΣιγμα Τέχνη τον Μάιο του 2020 με τίτλο «Μπέλ Εποκ στην Αχαρνών», ενώ το καλοκαίρι του 2021 κυκλοφόρησαν το single«Τελευταίο τσιγάρο για απόψε». Τον Ιούλιο του 2022 κυκλοφόρησαν το EP «Το Σκέφτεσαι Πολύ Μα Δεν Το Ζεις». Τον Φεβρουάριο του 2024 κυκλοφόρησαν το νέο τους σινγκλ “Εσύ που πάντα έλεγες” από το Sweetspot studio.

 

Οι ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ αποτελούνται από τους:

  • Αλέξανδρο Δεμερτζή (φωνή),
  • Δημήτρη Bagoudo Παπουτσάκη(μπάσο),
  • Αντώνη Φαλλιέρα (κιθάρα) και
  • Νίκο Παναγιώτου (ντραμς)

INFO:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ